e-COMITIA

El gestor d'eleccions e-Comitia és una plataforma de vot on line que us ajudarà a administrar les vostres eleccions, assemblees o juntes amb totes les garanties tecnològiques de seguretat i confidencialitat.

El producte eCOMITIA, versió 2.0, d'ARES S. COOP., ha obtingut el certificat ISO/IEC 25000 per a Adequació Funcional. El certificat ha estat emès per AENOR sobre la base de l'avaluació realitzada pel laboratori acreditat AQCLab.

Entre les principals característiques funcionals:

  • Videoconferència integrada
  • Esdeveniments presencials i electrònics integrats
  • Multi Idioma
  • Censos dinàmics en diferents votacions simultànies
  • Comunicacions integrades
  • Control d'accessos
  • Certificats finals de recomptes, assistència, censos
  • Autenticació de votants amb doble validació

Accessible per Internet, allotjat als nostres servidors i autònom

e-COMITIA està preparat per a ús des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. El seu disseny s'adapta a la mida de la pantalla per oferir la millor experiència d'ús tant a gestors com a votants.

Els escrutinis s'allotgen en un centre de tractament de dades segur ubicat al territori nacional i alta disponibilitat.
No cal cap programari o programa a instal·lar ni cap tipus de manteniment. Les còpies de seguretat són automàtiques utilitzant les darreres versions tecnològiques.

Procés del vot. Autenticació remota

Quan la persona que vol votar realitza la selecció de vot, e-Comitia comprova la validesa del NIF/NIE introduït i realitza un sondeig per confirmar que pertany al cens corresponent i que ja no ha exercit el vot per a aquesta votació.

A partir de llavors i sempre que el període de votació estigui en vigor, la persona pot votar identificant-se de dues maneres possibles: Signatura electrònica: e-Comitia comprova en temps real la validesa de la signatura, caducitat, revocació i verifica que el NIF/ NIE correspon al certificat seleccionat. Amb codi enviat per SMS: la persona pot sol·licitar enviar un codi d'identificació per SMS. e-Comitia valida el NIF/NIE comprovant que aquest existeix al cens de la votació seleccionada i envia un codi aleatori al telèfon mòbil registrat al cens. Aquest codi vàlid durant uns minuts al costat del NIF/NIE és el que requerirà l'aplicació per a la identificació de la persona.

Auditoria del vot. Seguretat

El sistema preveu que es pugui fer vot presencial i identificar-lo, per evitar el doble vot. Cada vegada que una persona emet un vot, el servidor codifica i guarda el vot codificat a l'urna digital, genera un certificat pdf on emmagatzema un codi que representa el vot, signa amb un Segell d'Entitat emès per la FNM i un Segell de Temps que s'emmagatzema al certificat.

El segell de la FNMT és utilitzat per Certificar el moment del vot i garantir que aquest no pugui ser manipulat ni reemplaçat. Durant el recompte de vots el sistema comprova l'existència del segell de temps emès i el moment del vot i compara el codi emmagatzemat al pdf a l'urna digital amb l'emmagatzemat a l'identificador que informa a l'aplicació que un votant ha realitzat el vot . Un cop exercit el dret al vot, el certificat del mateix pot ser descarregat per l'usuari. L'auditoria del vot, per part tant del votant com de l'auditor, permet garantir que el vot no ha estat manipulat o substituït.

Demana una prova

Si vols provar en viu el programari E-COMITA, envia'ns el següent formulari et crearem un accés temporal a la plataforma.
Sense compromís.

El missatge ha estat enviat, en breu ens posarem en contacte amb vosté

Les nostres Seus

- Madrid

Carrer Covarrubias, 22 – 3º Dreta

28010 - Madrid

Tel. 91 444 52 71

- Barcelona

Carrer Rocafort 196 - Entresol, 2ª

08028 - Barcelona

Tel. 937969474