¡Consigue tu Kit Digital!

Somos Agentes Digitalizadores del Kit Digital, si estas interesado contáctanos

Saber más

E-COMITIA

Plataforma de vot en línia que us ajudarà a administrar les seves eleccions, consultes i enquestes.

Saber més

GESEMPLEO

Gesempleo és un programari en línia desenvolupat específicament per facilitar la gestió de borses de treball.

Saber més

Firma Digital

Oferim el servei de signatures digitals, el qual us ajudarà a simplificar i agilitzar el procés de signatures digitals en documents.

Saber més

Solucions tecnològiques per a la teva empresa

Proveïm solucions tant a l'àrea d'Estratègia en Tecnologies de la Informació com a les àrees d'Enginyeria i Transformació de Processos.

Cantàctanos

¡Consigue tu Kit Digital!

El Kit Digital es un programa de ayuda económicas de hasta 12.000 € a fin de promover la digitalización de pymes y autónomos, este programa esta financiado por la Unión Europea a través de los fondos Next Generation EU, el cual está dotado en total con un presupuesto de 3.067 millones €.

El Kit Digital va dirigido a pymes y autónomos de entre 1 y 49 trabajadores que cumplan con los requisitos marcados del Gobierno.

Somos Agentes Digitalizadores del Kit Digital, si estas interesado contáctanos

La nostra feina

Instal·lació

Ens encarreguem de tot el procés d'instal·lació, posada en funcionament i llançament de les nostres eines i aplicacions.

Formació

Formem el personal que treballarà amb les aplicacions de manera que siguin capaces de gestionar correctament les eines.

Manteniment

Gestionem el manteniment i millores de manera que els nostres clients només s'hagin de preocupar de treballar-hi.

Auditoria & Consulting

Creem les aplicacions a mida dels nostres clients, amb auditories i estudis que revelen les necessitats reals a cada camp.

Principals productes

E-COMITIA

El gestor d'eleccions e-Comitia és una plataforma de vot on line que us ajudarà a administrar les vostres eleccions, consultes i enquestes en diferents idiomes amb totes les garanties tecnològiques de seguretat i confidencialitat.

Saber més

GESEMPLEO

Gesempleo és un programari en línia desenvolupat específicament per facilitar la gestió de borses de treball.

Saber més

Firma digital

Oferim el servei de signatures digitals, el qual us ajudarà a simplificar i agilitzar el procés de signatures digitals en documents

Saber més

Qui som?

Som una empresa constituïda com a cooperativa a mitjan any 2000 per un grup de professionals procedents de diversos camps tecnològics, ofereix una àmplia oferta de solucions que permeten a les empreses afrontar amb total garantia els canvis que exigeix el nou entorn socioeconòmic.

Els nostres professionals procedeixen de diversos àmbits de la Formació, Administradors de Sistemes i Bases de Dades, Consultors en Sistemes d'Ajuda a la Decisió i ERP, Disseny, Animació 3D i Multimèdia.

Tots ells compten amb una gran experiència en l'ensenyament i la instal·lació de les eines més completes de disseny gràfic, producció d'efectes especials per a cinema i televisió, espots publicitaris amb integració tridimensional, produccions comercials i multimèdia, projectes educatius amb realitat virtual, DataWarehousing, Arquitectures Web, Intranets Corporatives, etc.

Les nostres eines ja estan a...

Cantàctanos

Escriu-nos

El missatge ha estat enviat, en breu ens posarem en contacte amb vosté

Les nostres Seus

- Madrid

Carrer Covarrubias, 22 – 3º Dreta

28010 - Madrid

Tel. 91 444 52 71

- Barcelona

Carrer Calabria 199 - Local 1

08029 - Barcelona

Tel. 93 584 74 51